LeukeSpellen.Be

Ninjaman: Ninjaman, Kane de Ninja, Potty Mouth Ninja, Ninja Nightmare

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
De Eenzame Ninja

De Eenzame Ninja

Aktie Spelletjes ? Loop de levels door en versla alle andere ninjas. Pas op dat de ninja's jou niet verslaan.
Ninja Hamsters

Ninja Hamsters

Aktie Spelletjes ? Dit is een spel met Ninja Hamster in de hoofdrol! Hij is gek op sushi, maar helaas is hij niet de enige: er is namelijk een invasie van robots, en wat is de belangrijkste brandstof van deze wezens? Je raadt het al: sushi. Help Ninja Hamster in de strijd tegen de robots en help de hamster-chefkok om al zijn sushirecepten terug te krijgen! Verzamel sushi om je hamster sterker te maken. Zorg dat je de baas verslaat en gebruik hierbij de meest spectaculaire ninja-aanvallen!
Het hart van de samoerai 2

Het hart van de samoerai 2

Aktie Spelletjes ? Deze samoerai is op weg, maar hij komt allerlei gevaren en vijanden tegen. Zorg dat hij op tijd de juiste aanvals- of verdedigingstechniek gebruikt, zodat hij zijn bestemming veilig kan bereiken.
Ninjaprofessor

Ninjaprofessor

Behendigheid Spelletjes ? Vijftien leuke levels waarin Ray Ardent, de Ninjaprofessor, allerlei vijanden moet verslaan, gevaren moet trotseren en krachten moet verzamelen. De draaiende werpsterren bevatten extra X6-kracht.
Supertoren vol dode ninja's

Supertoren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Heb jij 'Toren vol dode ninja's' al gespeeld en vond je het ook zo'n spannend spel? Dan is hier het vervolg! Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel werpsterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Kane de Ninja

Kane de Ninja

Aktie Spelletjes ? Help Kane de ninja om door dit gevaarlijke land te lopen.
Samoerai in de herfst

Samoerai in de herfst

Aktie Spelletjes ? Het is herfst, en de geesten zijn gemener dan ooit. Help jij de ninja om te ontsnappen aan hun kwade bedoelingen, en om er zo veel mogelijk uit te schakelen? Spring bovenop ze om ze uit te schakelen en verzamel zo veel mogelijk zonnebloemen.
Potty Mouth Ninja

Potty Mouth Ninja

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de ninja alle schatten op te pakken. Je kunt de blokken verschuiven doomiddel van het schieten. Hiervoor moet je het papiertje oppakken.

Spelletjes - Ninjaman Little Game